dijous, 6 d’agost del 2009

Que tornin la Cooperativa la Blandense a la Casa del Poble

Grup al facebook de suport a les demandes de la Casa del Poble:

Els portaveus del PSC, EUiA i CCOO de Blanes volen aprofitar-se del franquisme per evitar que la Casa del Poble de Blanes recuperi l’edifici de la Cooperativa la Blandense que va ser incautada i robada per la dictadura.Exigim que aquestes entitats que a nivell local es comporten com a còmplices de la dictadura franquista, siguin requerides per les seves formacions per tal que reconeguin el legítim dret de la Casa del Poble a recuperar allò que la dictadura els va robar.

Exigim respecte per una entitat que va patir la repressió, l’exili, la mort dels seus socis i que lluitar des de fa mots anys per recuperar la seva dignitat. És una vergonya per partits i sindicats tant representatius de la nostra democràcia, tinguin elements locals que es comporten com a veritables hereus del franquisme.
Exigim el retorn del patrimoni de la Casa del Poble, incautat per la dictadura i que cap entitat que es considera demòcrata impedeixi aquest retorn, és de justícia que recuperin allò que la dictadura i la força de les armes els hi va robar, i és de mal nascuts impedir-ho.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello, as you can see this is my first post here.
In first steps it is really good if somebody supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks and good luck everyone! ;)