diumenge, 11 de març de 2007

El Conseller de Cultura Joan M. Tresserras visita i dona suport a la Casa del Poble en les seves reivindicacions.

Avui ha estat un dia important per la gent de la Casa del Poble. Ha visitat la Vila el Conseller de Cultura i Comunicació Joan M. Tresserras, ha començat convidat per la Casa del Poble a visitar la seva seu.

Ha estat rebut pel President de l’entitat Fèlix Domènech i altres membres de la Junta Directiva, ha visualitzat un vídeo de les obres de rehabilitació i ha fet una visita a tota la casa; a més, els responsables del projecte de recuperació de la història de l’entitat han explicat al Conseller com es trobava el treball de recerca que ha estat subvencionat per la Conselleria de Relacions Institucionals dins el programa Memorial Democràtic.
Per finalitzar la visita, el Conseller ha estat obsequiat per un dibuix de l’artista local i membre de la Casa del Poble Joan Rondon, el President Fèlix Domènech i Ramon Estrada li han lliurat una reproducció de la façana i el pin de l’entitat i ha signat en el llibre d’honor de la Casa del Poble.

Posteriorment i desprès de signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament, ha participat en la tradicional festa de lliurament dels Premis Recull.

Amb aquesta visita el Conseller de Cultura i Comunicació s’ha interessat i ha donat suport a les justes reivindicacions de la nostra entitat, se li ha lliurat el dossier que explica la història de la Cooperativa i la vinculació amb la Casa del Poble.

Volem agrair al Conseller que hagi escoltat les nostres reivindicacions i s’hagi afegit com han fet moltes altres persones a la demanda de recuperació del que va ésser incautat pel franquisme.