dimecres, 7 de març del 2007

El Grup Parlamentari del PSC dona suport a la demanda de la Casa del Poble vers l’edifici de la Cooperativa.

La Casa del Poble vol agrair a la Presidenta del Grup Parlamentari Socialistes – Ciutadans pel Canvi el seu suport a la nostra demanda de recuperació de l’edifici del carrer de la Muralla.

La carta rebuda de la Presidenta del Grup Parlamentari Socialistes Manuela de Madre s’afegeix a les mostres de suport rebudes pels Grups Parlamentaris de CiU i d’ERC.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

que n'aprengui Marigó i els seus

Anònim ha dit...

Deixeu d'utilitzar a la bona gent de la Casa del Poble i posats a dir jo no em crec que el Grup Parlamentari del PSC doni suport a la demanda de la Casa del Poble vers l'edifici de la Cooperativa.

Anònim ha dit...

La gent de la Casa del Poble no es meeix que se l'estigui utilitzant d'aquesta manera tan barroera i menys com a arma política. Jo no em crec que la Manuela de Madre i el grup parlamentari del PC deixi tirat en Marigó, tot el contrari. Cada dia n'estic més convençut que els comentaris que alguns estan fent en aquesta i altres webs, són més el resultat de la invenció particular i fanfarrona d'algun element d'ERC, que no pas comentaris que apel.lin a la veritat.

Anònim ha dit...

Respecte el comentari que s'ha publicat aqui sobre haviam si era cert que la Casa del Poble ha rebut una carta del grup parlamentari del PSC, carta firmada per la Diputada Manuela de Madre, i tal i com s'anuncia en el bloc de la Casa del Poble (www.casadelpoble.blogspot.com), confirmar que aquesta carta es troba a disposició de consulta per tots aquells qui duptin de l'existència d'aquesta carta, com tot i com sempre he dit, la Casa del Poble resta a disposicó i oberta a qualsevol ciutadà o ciutadana, consulti qualsevol dels documents històrics o més actuals que disposem a la Casa del Poble, inclosa la Carta avui esmentada.

COm sempre a disposició i oberts a qualsevol consulta

Marc Puig i Perez
mpuig13@gmail.com

Anònim ha dit...

Com sempre, tergiversant les opinions dels altres. Ningú ha dit en cap moment que no existeixi la carta de la Manuela de Madre, sino que no em crec el que afirma ERC i que textualment diu:"El Grup Parlamentari del PSC dona suport a la demanda de la Casa del Poble vers l’edifici de la Cooperativa i deixa tirat en Marigó i el PSC de Blanes " És aquesta llarga afirmació la que no em crec. Marc Puig, no posis en la meva boca afirmacions que no he fet. Considero que tinc tot el dret a dubtar sobre l'afirmació que fa ERC. Oi? Avui encara hi ha llibertat per TOTS.

Anònim ha dit...

Doncs teniu un problema, és el vostre problema si no voleu fer cas al vostre grupparlamentari.

Mes noticies fins i tot el Govern de Catalunya dona recolzament a la demanda de la Casa del Poble.

Els únics que no entenen res son la gent del PSC de Blanes.L'odi us fa cecs.

Anònim ha dit...

El grup municipal del PSC-Blanes, a contracorrent de tot i de tothom.
Al final semblaran "los últimos de Filipinas".
Marigó, qui t'ha vist i qui et veu.

Anònim ha dit...

Aquest és el missatge que es va deixar a la WEB del llibre de visites el dia 7/03/2007: La presidenta del Grup parlamentari del PSC dona suport a La CP i deixa tirat a Marigo i el PSC blanenc. Les conclusions a les que ha arribat l'equip del Sr. Joan Puig són totalment falses, com moltes altres conclusions a ales que arriba. I si creu que el que dic no és cert que publiqui d'una vegada el text íntegre de la carta. No s'atreveix, perque sap que ha mentit. Com sempre