diumenge, 11 de març del 2007

Diari de Girona confirma el suport del Grup Parlamentari del PSC a les legítimes demandes de la Casa del Poble

Segons pública el Diari de Girona, Manuela de Madre Presidenta del GP Socialista – Ciutadans del Canvi ha donat recolzament a la demanda de la nostra entitat per recuperar la propietat l’edifici de la Cooperativa La Blandense.

Tots aquells que dubtaven de la informació feta pública en aquestes pagines, ara poden comprovar la veracitat del que vam dir.

La noticia es complementa amb la visita que el Conseller de Cultura Joan M. Tresserras farà a la Casa del Poble on signarà al llibre de honor, i en posterioritat assistirà al lliurament dels premis RECULL.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguns s'empassen les seves intoxicacions, el Marigo i el PSC de Blanes es queden sols.

Anònim ha dit...

Aquest és el missatge que es va deixar a la WEB del llibre de visites el dia 7/03/2007: La presidenta del Grup parlamentari del PSC dona suport a La CP i deixa tirat a Marigo i el PSC blanenc. Les conclusions a les que ha arribat l'equip del Sr. Joan Puig són totalment falses, com moltes altres conclusions a ales que arriba. I si creu que el que dic no és cert que publiqui d'una vegada el text íntegre de la carta. No s'atreveix, perque sap que ha mentit. Com sempre