dimarts, 13 de març del 2007

Emotiva visita del Conseller de Cultura Joan M. Tresserras donant recolzament a la Casa del Poble

Reproduïm el vídeo de l’emotiva visita que el Conseller de Cultura va realitzar aquest darrer diumenge a les instal·lacions de la nostra entitat.



Amb l’acceptació de la invitació realitzada pel President Fèlix Domènech, el Govern de la Generalitat de Catalunya ens ha encoratjat a continuar amb més força que mai la justa reivindicació per la devolució del nostre patrimoni.

Aquesta pagina web la vam obrir per demanar la solidaritat cap a la nostra entitat -la solidaritat segueix oberta (casadelpoble@gmail.com)- però també per explicar les coses que van succeint, i per donar les gràcies a tots aquells que han recolzat i segueixen recolzant la Casa del Poble.

Moltes gràcies a les entitats que han signat, als ciutadans individuals que també ho han fet, als Grup Municipals de PP, CiU i ERC, als Grups Parlamentaris de CiU (Artur Mas), ERC (Anna Simó) i PSC, en especial a la seva Presidenta Manuela de Madre per la seva entranyable carta, en que ens encoratja a seguir treballant per la nostra demanda històrica.

Per una entitat que ha lluitat, ha patit tot i més, qualsevol suport, per petit que pugui semblar ens és molt important. És de ben nascuts ser agraïts.

Adhesions: casadelpoble@gmail.com